Media

 

 

Avrotros NPO1 SterrenNL

HO-HO-HO HOTEL

Voor een kerstspecial had de AVROTROS opname's op het landgoed Westerlee. Een prachtige locatie! En daar mocht ik deze Nederlandse zangers van SterrenNL yogales geven, Super leuk om te doen! Ik wou natuurlijk geen saaie televisie beelden maken, dus ik dacht ik gooi er wat uitdaging in!

 

De uitzending is terug te kijken op https://www.npostart.nl/ho-ho-ho-hotel/25-12-2021/AT_300004867

en in een andere variant op https://www.youtube.com/watch?v=ox27BnKjAoo

 

 

 

Tijdschrift voor Yoga

Voor de uitgave september 2017 heb ik een artikel geschreven voor 'Het tijdschrift voor yoga' en stond ik op de cover! Met dank aan Angie Houben (www.lionangel.com) voor de fotografie! 

 

In het artikel beschrijf ik de asana Urdhva Dhanurasana (ook wel chakrasana genoemd) en benoem ik welke asana's/ oefeningen je kan gebruiken om jezelf op te warmen voor deze houding.

 

In 2020 heb ik nog drie artikelen mogen schrijven over zwangerschap en yoga, klachten en blessures in de yoga en het brein en yoga. Ben je nieuwsgierig kijk dan eens op mijn instagram @deyogaschuur

 

Wil je meer info over dit tijdschrift kijk dan ook eens op 

www.yoga.nl

 

 Met dank aan Ron van der Post

www.yogastudie.nl


GO! RTV gemeente Oldambt

Tijdens de dag van het park in Winschoten op 20 mei 2018 werd ik geïnterviewd! Ik werd er behoorlijk nerveus van en hypergepiep, maar het was wel heel leuk!

 

De presentator deed spontaan mee met de les, ook al was het maar 5 minuten naar eigen zeggen voelde hij zich nu al minder stijf! Hij deed ook ontzettend dapper mee, want yoga in een spijkerbroek dat is geen makkie.

 

Om het fragment te zien klik dan op onderstaande link:

https://www.rtvlogo.nl/dag-van-het-park-in-het-oldambt-uzn292


Dag van het park 2021

Wegens corona kon de dag van het park niet doorgaan. Maar er werd ons een mooi alternatief aangeboden, we mochten een promofilmpje maken!


Lisa Schuur

info@yogalos.nl

06-51966126

YogaLOS
J.A. Koningstraat 15
Winschoten