retraites

AYURVEDA KOOKWORKSHOP WILDPLUK YOGA RETRAITE

13-16 juni 2024 in de oerboerderij in twente

Op deze prachtige locatie van natuurmonumenten kun je heerlijk tot rust komen. Met heerlijk Ayurvedisch vegetarisch eten door Corry Kester en elke dag yoga door Lisa Schuur. Daarnaast geeft Ayurvedisch kok en therapeut Corry Kester twee interessante lezingen over Ayurveda en duurzaamheid, een kookworkshop en er is ook nog een wildpluk wandeling/workshop!

 

We beginnen elke ochtend met meditatie en 2uur actieve dynamische hatha yoga en aan het einde van de dag sluiten we de meeste dagen af met een rustige hatha/ yin/ restorative les van 1, 5 uur en uiteraard meditatie en pranayama. 

 

Incheck is mogelijk vanaf donderdag 16.00uur. Om 17.00 zal het eten klaar staan en spreken we aansluitend het programma door. Om 20.00 sluiten we de dag af met een lekkere yogales. Uitchecken doen we zondag om 15.00 na de lunch.

 

€ 527,- (early bird prijs voor 13/01/2024)

€ 595,- (gewone prijs)

 

Incl. overnachtingen, linnenpakket, maaltijden, 6 yogalessen, 2 lezingen, kookworkshops en wildplukwandeling.

Yoga & Human Design Retraite Oerboerderij Twente    7-10 SEPTEMBER  2023


Op deze prachtige locatie van natuurmonumenten kun je heerlijk tot rust komen. Alles is volledig verzorgd zodat jij nergens aan hoeft te denken! Met heerlijk veganistisch eten en elke dag yoga en interessante lezingen en workshops.

 

We beginnen elke ochtend met meditatie en 2uur actieve dynamische hatha yoga en aan het einde van de dag sluiten we af met een rustige hatha/ yin/ restorative les van 1, 5 uur en uiteraard meditatie en pranayama. En lezingen over de yogafilosofie. Daarnaast staat deze retraite ook in het teken van Human Design. Een ontzettende interessante methode wat je enorm veel handvatten kan bieden. Linde Frieling zal jullie allemaal een persoonlijke Human Design chart geven. Zij zal ook een lezing verzorgen. Het is ook mogelijk om een persoonlijk consult bij haar in te boeken.

 

Incheck is mogelijk vanaf donderdag 17.00uur. Om 18.00 zal het eten klaar staan en spreken we aansluitend het programma door. Om 20.00 sluiten we de dag af met een lekkere yogales. Uitchecken doen we zondag om 15.00 na de lunch.

€ 495,- tweepersoonskamer

€ 595,- éénpersoonskamer

 

Incl. overnachtingen, linnenpakket, maaltijden, reader, 6 yogalessen, 2 lezingen/ workshops en een leuke goodiebag met duurzame producten. Daarnaast ontvang je achteraf alle lekkere recepten waarvan je het weekend hebt kunnen genieten:)

 

5-DAAGSE SPANJE YOGARETRAITE    7-12 OKTOBER  2023


Deze retraite is op een prachtige locatie 20 minuten van Girona, vrij verscholen op het Catalaanse platteland en dichtbij het strand. Het terrein zelf is ontzettend mooi en sfeervol vormgegeven, echt een plek waar je lekker kunt wegdromen en ontspannen.

 

Tijdens deze retraite krijg je elke dag één of twee lange yogalessen van 2 à 2,5 uur. Daarnaast zal ik een lezing geven en een adem-en meditatie sessies verzorgen lekker buiten bij het zwembad, bij het meer in de bergen, aan het strand of op een andere mooie plek in de natuur. daarnaast is er genoeg tijd om gewoon lekker vakantie te vieren op het mooie terrein, aan het zwembad of lekker in een hangmat met een boek.

 

Er zijn een aantal kamers in het mooie huis, maar je kunt ook meer privé slapen een een pipo wagen (zie foto rechtsonder in de collage)!

 

Het dagelijkse programma ziet er ongeveer als volgt uit:

7.00/ 7.30 - 9.30 Yoga & meditatie

9.30 Ontbijt

10.00 - 13.30 Vrije tijd (dorpje, strand, bergen, zwembad, de keuze is reuze!)

13.30 3-gangen lunch

14.00 - 16.00 Vrije tijd

16.00 - 19.00 Lezing of ademwerk/ Yin Yoga/ Yoga Nidra

19.00 4-gangen diner

 

 

Inclusief:

Alle overnachtingen

 Beddengoed en handdoeken

 Fantastische maaltijden door Ottolenghi superkok Begona

 Alle dynamische hatha yoga, yin yoga en yoga nidra lessen

 Ademwerk groepsessies

 Meditatie & pranayama

 Lezingen

 Reader

 

 

Exclusief vliegticket, ik help je graag met zoeken. De gemiddelde prijs is tussen de € 100,- en € 180,- retour en vaak hoe eerder je boekt hoe goedkoper! Transfers vanaf het vliegveld kunnen geregeld worden, dit is voordeliger en gemakkelijker wanneer je dezelfde vlucht boekt als de meesten.

 

€ 887,- (tweepersoonskamer)

 

€ 1112,- (éénpersoonskamer) VOLGEBOEKT

 

Yoga retraite twente 13-16 juni 2024


Op deze prachtige locatie van natuurmonumenten kun je heerlijk tot rust komen. Alles is volledig verzorgd zodat jij nergens aan hoeft te denken! Met heerlijk veganistisch eten en elke dag yoga en interessante lezingen en workshops.

 

We beginnen elke ochtend met meditatie en 2uur actieve dynamische hatha yoga en aan het einde van de dag sluiten we af met een rustige hatha/ yin/ restorative les van 1, 5 uur en uiteraard meditatie en pranayama. En lezingen over de yogafilosofie. 

 

Incheck is mogelijk vanaf donderdag 15.00uur. Om 17.00 zal het eten klaar staan en spreken we aansluitend het programma door. Om 20.00 sluiten we de dag af met een lekkere yogales. Uitchecken doen we zondag om 14.00 na de lunch.

 

€ 527,- (early bird prijs voor 13/01/2024)

€ 595,- (gewone prijs)

 

Incl. overnachtingen, linnenpakket, maaltijden, reader, 6 yogalessen, 2 lezingen/ workshops en een leuke goodiebag met duurzame producten. Daarnaast ontvang je achteraf alle lekkere recepten waarvan je het weekend hebt kunnen genieten:)

 

Lisa Schuur

info@yogalos.nl

06-51966126

YogaLOS
J.A. Koningstraat 15
Winschoten