retraites

Retraite Indonesië     11-22 januari                                    2021


Deze is voor nu gecanceld maar na de corona crisis organiseer ik zeker weer een buitenland retraite! Wil je op de 'onder-voorbehoud-lijst' stuur dan een mailtje!

 

11 t/m 22 januari 2021 organiseer ik een retraite in Indonesië op een klein eilandje tussen Bali en Lombok. Ook tijdens deze retraite weer veel yoga ( bijna elke dag twee lessen van 1,5 à 2 uur) en interessante lezingen/ workshops over o.a. de basisfilosofie van de yoga, anatomie & alignment en de invloed van yoga op het brein.

 

We verblijven hier in een aantal tweepersoons huisjes direct aan zee. Ik heb weer alles afgehuurd zodat we alleen met ons groepje zijn. Er kunnen maximaal 8 mensen mee. Zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

 

Deze retraite is all-inclusive, ook inclusief vliegticket (we vliegen op denpasar en nemen vanaf Bali de boot) met de optie om deze flexibel te plannen als je langer in Indonesië, bijvoorbeeld Bali of Lombok wilt blijven. Boek je liever zelf je ticket stuur dan even een mailtje en dan kijken we wat er mogelijk is.

 

€ 1750,- Early bird (voor 1 september)

€ 1900,- Gewone prijs

 

 

 

 

 

 

 

Retraite Schiermonnikoog 26-29 juni & 25-28 september                                2020


In juni staat er een heerlijke retraite naar Schiermonnikoog op de planning. Met heerlijk veganistisch eten en bij mooi weer natuurlijk yoga op het strand! We beginnen elke ochtend met meditatie en 2uur actieve dynamische hatha yoga en aan het einde van de middag een rustige hatha/ yin/ restorative les van 2uur en uiteraard meditatie en pranayama. En we zullen ook een avond in de yogafilosofie duiken. De slaapkamer hebben 2 éénpersoonsbeden met allemaal een eigen badkamer. Maar we hebben ook nog een jacuzzi op ons terras;)

 

Incheck mogelijk op vrijdag vanaf 16.00uur, maar later is ook prima. Om 19.00 staat er een warme maaltijd klaar en zal ik het programma van de komende dagen met jullie doornemen. Op de maandag checken we na een heerlijk yogalesje en een ontbijt uit om 11.00uur. We kunnen dan de bagage laten staan en nog lekker naar het strand. De boot gaat om 13.30uur. Eerder uitchecken mag natuurlijk ook.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@yogalos.nl of bel naar 06-51966126. Er zijn maar 9 plekjes dus vol=vol!

 

€ 380,- (gewone prijs)

€ 365,- (voor minima)

Dit is inclusief overnachtingen, bedlinnen, maaltijden, yoga, reader, lezingen en een leuke goodie bag met duurzame producten!. Exclusief boot-en bus.

https://www.wpd.nl/media/21262/lauschier_dienstregeling2020web.pdf

Lisa Schuur

info@yogalos.nl

06-51966126

YogaLOS
J.A. Koningstraat 15
Winschoten