retraites

Retraite Oerboerderij Twente    8-11 SEPTEMBER  2022


Op deze prachtige locatie van natuurmonumenten komt er ook (na een volgeboekte retraite in juni) in september een retraite! Alles is volledig verzorgd zodat jij nergens aan hoeft te denken! Met heerlijk veganistisch eten en elke dag yoga en interessante lezingen en workshops.

 

We beginnen elke ochtend met meditatie en 2uur actieve dynamische hatha yoga en aan het einde van de dag sluiten we af met een rustige hatha/ yin/ restorative les van 1, 5 uur en uiteraard meditatie en pranayama. Op zaterdag en zondag zijn er lezingen/ workshops, waaronder één of meerdere workshops/lezingen van een gastdocent(en). Zo gaan we kijken naar de verbinding met onszelf onder begeleiding van orthopedagoog en systeemtherapeut Mariken Scheen, Iets  wat ook vanuit de yogafilosofie heel erg wordt benadrukt is het uit je 'comfortzone' komen. Hierin zullen we een brug slaan tussen de yogafilosofie en de hedendaagse psychologie en jouw handvatten geven waarmee je bezig kan.

 

Incheck is mogelijk vanaf donderdag 15.00uur. Om 17.00 zal het eten klaar staan en spreken we aansluitend het programma door. Om 20.00 sluiten we de dag af met een lekkere yogales. Uitchecken doen we zondag om 14.00 na de lunch.

 

€ 495,- 

 

Incl. overnachtingen, linnenpakket, maaltijden, reader, 6 yogalessen, 2 lezingen/ workshops en een leuke goodiebag met duurzame producten. Daarnaast ontvang je achteraf alle lekkere recepten waarvan je het weekend hebt kunnen genieten:)

 

* Mocht het wegens corona niet doorgaan dan wordt het verplaatst, kun je dan niet dan krijg je uiteraard je geld terug.

Retraite Indonesië - Gecanceld wegens corona - Nieuwe buitenland retraite wordt binnenkort geplant!


Deze is voor nu gecanceld maar na de corona crisis organiseer ik zeker weer een buitenland retraite! Wil je op de 'onder-voorbehoud-lijst' stuur dan een mailtje!

 

11 t/m 22 januari 2021 organiseer ik een retraite in Indonesië op een klein eilandje tussen Bali en Lombok. Ook tijdens deze retraite weer veel yoga ( bijna elke dag twee lessen van 1,5 à 2 uur) en interessante lezingen/ workshops over o.a. de basisfilosofie van de yoga, anatomie & alignment en de invloed van yoga op het brein.

 

We verblijven hier in een aantal tweepersoons huisjes direct aan zee. Ik heb weer alles afgehuurd zodat we alleen met ons groepje zijn. Er kunnen maximaal 8 mensen mee. Zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

 

Deze retraite is all-inclusive, ook inclusief vliegticket (we vliegen op denpasar en nemen vanaf Bali de boot) met de optie om deze flexibel te plannen als je langer in Indonesië, bijvoorbeeld Bali of Lombok wilt blijven. Boek je liever zelf je ticket stuur dan even een mailtje en dan kijken we wat er mogelijk is.

 

€ 1750,- Early bird (voor 1 september)

€ 1900,- Gewone prijs

 

Lisa Schuur

info@yogalos.nl

06-51966126

YogaLOS
J.A. Koningstraat 15
Winschoten